eerst even lezen voordat je aan het forum meedoet

Ga naar beneden

eerst even lezen voordat je aan het forum meedoet

Bericht van desiree op do jan 28, 2016 8:15 pm

- Als je je hebt aangemeld op het labradorforum, stel jezelf dan eerst even voor, zodat iedereen weet wie je bent.
Nadat je je hebt voorgesteld kun je de rest van het forum lezen.

- Respecteer elkaars mening en keuzes.

- Schelden, grove woorden, discriminatie en gestook wordt niet getolereerd. Niet op het forum en ook niet via PB, persoonlijke berichten.
Mochten zich via persoonlijke berichten vervelende dingen voordoen, schroom je dan niet om het beheerderteam hiervan op de hoogte te stellen.

- Als er niet aan de regels wordt gehouden mag een beheerder of moderator het bericht aanpassen of verwijderen, als er na meerdere waarschuwingen nog steeds niet aan de regels word gehouden, kunnen we besluiten de gebruiker definitief of voor een tijd van het forum te verwijderen.

- Onderschriften mogen niet groter dan 450 x 250 pixels of 600 x 200 pixels zijn, avatars niet groter dan 120 x 120 en foto's niet groter dan 640 pixels. Van de onderschriften en foto's die niet aan deze maten voldoen zal het beheer een link maken.

- Niet schreeuwen, dus met hoofdletters praten.

- Het wordt niet op prijs gesteld als je onzichtbaar online staat in de ledenlijst, wij zullen je dan weer terug zichtbaar zetten.

- Conflicten bij leden onderling horen niet op het forum uitgevochten te worden.

- Niet het beheer maar de auteur van het bericht blijft ten alle tijde aansprakelijk voor de inhoud van het bericht.

- Op alle berichten die op het forum geplaatst worden geldt copyright, als je graag iets wilt gebruiken, vraag het dan eerst aan degene die het bericht gepost heeft.

- Leden die zich na 2 maand nog niet voorgesteld hebben, worden nadat we een mail gestuurd hebben, verwijderd, tenzij je aangeeft alleen te willen lezen.

- Het te koop aanbieden van dieren is niet toegestaan.

-Wij streven ernaar om van dit forum een informatief en vooral gezellig mogelijk forum te maken voor labrador eigenaren en mensen die in de toekomst een labrador eigenaar worden.

- Discussieren mag, zolang je elkaar maar in elkaars waarde laat en respecteert. Als een discussie uit de hand dreigt te lopen behoud het forumbeheer het recht om desbetreffende topic op slot te zetten of zelfs te verwijderen.


avatar
desiree
Admin

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 19-01-16

http://labrador-nederland.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum